Jansen Gebiedsinnovatie

Let op: Momenteel worden er werkzaamheden uitgevoerd aan onze website om de functionaliteit en gebruikerservaring te verbeteren. We streven ernaar om de site spoedig weer volledig operationeel te hebben. Onze excuses voor eventueel ongemak. Dank voor uw begrip.

Over Jansen Gebiedsinnovatie

Welkom op de website van Jansen Gebiedsinnovatie. Jansen Gebiedsinnovatie richt zich sinds 2010 actief op het integreren van technische en maatschappelijke innovaties in milieu ruimtelijke opgaven.

Zo zijn er sindsdien diverse producten ontwikkeld die de verbinding maken tussen milieu technische innovatie, participatie en implementatie in duurzame gebiedsontwikkelingen, steden- en bouwkundige (re) activering en plattelandsvernieuwing. De opdrachtgevers bestaan uit provincies, gemeenten, waterschappen, bedrijfsleven en diverse instanties op het gebied van zorg, onderzoek en onderwijs.

“De Klimaatonderlegger maakt het begrip klimaat tastbaar. Daarmee kan de onderlegger goed als basis dienen voor ruimtelijk economische ontwikkelingen.”

Thomas Jansen, de bedenker van de Klimaatonderlegger, gelooft in het tastbaar maken van het abstracte concept van klimaatverandering. Voor Jansen is het begrijpen van het klimaat op lokaal niveau een complexe taak. Hij benadrukt het belang van een toegankelijke taal om uitdagingen om te zetten in kansen. “Een laagdrempelige taal kan helpen om uitdagingen om te buigen naar kansen. En ook om de bewustwording te vergroten van de effecten van de klimaatverandering en de maatregelen die lokaal genomen moeten worden.”

Kennisconferentie Omgaan met extreem weer in Zuid-Nederland.

Samenwerkingsverbanden

Bij Jansen Gebiedsinnovatie geloven we sterk in de kracht van samenwerkingen. We streven ernaar om synergieën te creëren door middel van strategische partnerschappen en samenwerkingsverbanden met gelijkgestemde organisaties, bedrijven en individuen.

Of het nu gaat om het bundelen van expertise, het delen van resources, of het gezamenlijk aanpakken van complexe uitdagingen, wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om samen te werken en elkaar te versterken.

Bureau Streekk

Streekk is een bureau dat zich richt op klimaat-, stads- en landschapsinrichting. Waarbij de technische taal verbonden wordt aan inspirerende kaarten en andere tools, om de landschappelijke basis door middel van onderzoek inzichtelijk te maken. Belangrijk hierbij is het inzetten van ons netwerk om zo bruggen te bouwen tussen verschillende kennisvelden. We durven te dromen, het gesprek te starten en ook tot concrete plannen te komen.

Als u geïnteresseerd bent in een samenwerking met ons bedrijf, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan open voor diverse vormen van samenwerking, variërend van eenmalige projecten tot langdurige partnerschappen.

Portfolio

Een uitgebreid landschappelijk portfolio

We zijn trots op ons uitgebreide portfolio van succesvolle projecten en samenwerkingen. Ons portfolio vertegenwoordigt de diversiteit van onze expertise en de kracht van onze creativiteit. Of het nu gaat om het ontwerpen van innovatieve landschappen, het organiseren van inspirerende workshops, of het begeleiden van boeiende excursies, elk project in ons portfolio vertelt een uniek verhaal.

Diensten

Bij Jansen Gebiedsinnovatie streven we ernaar om onze klanten een breed scala aan diensten aan te bieden die gericht zijn op het stimuleren van groei, innovatie en samenwerking. Onze diensten omvatten onder andere:

Workshops en Trainingen

We bieden boeiende en interactieve workshops en trainingen aan op het gebied van ruimtelijke ontwikkelingen in relatie tot het bodem- en watersysteem. Of het nu gaat om het ontwikkelen van vaardigheden, het verkennen van nieuwe ideeën of het oplossen van complexe vraagstukken, onze workshops zijn ontworpen om deelnemers te inspireren en te motiveren.

Sparringpartner

Als ervaren sparringpartner staan we klaar om met u mee te denken, te adviseren en te inspireren. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een strategie, het verkennen van nieuwe mogelijkheden of het overwinnen van uitdagingen, wij zijn er om u te ondersteunen en te begeleiden op uw pad naar succes.

Excursies en Begeleide Tours

Ontdek de wereld om ons heen met onze boeiende excursies en begeleide tours. Of het nu gaat om een educatieve excursie naar specifieke gebieden of een tour door de stad over succesvolle ruimtelijke ontwikkelingen.

Partners

Contact opnemen

Heb je vragen, suggesties of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen!